Всeки дом може да бъде SMART

Искате уникален SMART дом!

Няма проблем, с iNELS RF и всеки дом може да бъде SMART.

Можете да се насладите на спокойствие, сигурност и комфорт със системата за безжично управление с марката iNELS RF.iNELS RF е съвременна SMART система, която осигурява интелигентен, модерен и спокоен начин на живот!

Безжичната система iNELS RF Ви предлага уникалния шанс да направите дома си модерен и Smart, без да се налага да къртите или да нарушавате комфорта си по какъвто и да било начин.

С какво може да Ви помогне iNELS RF?

Контрол над уреди, димиране на осветлението, разнообразни светлинни режими, безопасност – всички се нуждаем от тези функции ежедневно. iNELS RF може да бъде конструирана и настроена според Вашите желания. Резултатът ще е една система, която поема грижата за целия Ви дом. Ще се превърне в незаменима част от цялото Ви семейство. Може да настроите iNELS RF на функции важни за Вас, независимо къде се намирате – на работа, на почивка, вкъщи с приятели, на лягане или ставане от сън.

Да, безжичната система с марката iNELS RF Ви дава всичко това.

Отдавна интелигентният начин на живот вече не е лукс, а необходимост. С новите SMART технологии, всеки вече може да удовлетвори потребностите си от комфорт, ефективно използване на енергийните ресурси и природосъобразен начин на живот.

Откъде да започнете?

С комплектът SMART START by iNELS за безжично управление през Smartphone, можете да направите първата крачка към вашия нов и интелигентен начин на живот. Можете да надграждате системата в бъдеще според вашите потребности.

Можете дори да подарите SMART Коледа на любим човек. Защо не.

Комплектът SMART START by iNELS Ви осигурява бърз старт за безжично управление на дома, без проектиране, без къртене, бързо и лесно.

С комплектът SMART START by iNELS можете да реализирате мечтата си да имате умен дом, без сложни инсталации и без къртене. Със стартовия комплект SMART START by iNELS ще можете да управлявате дома си през мобилния телефон – да настройвате дистанционно осветлението си, да управлявате електроуредите си, и дори да наблюдавате какво правят децата в детската стая. Всичко това през вашия Smartphone, независимо дали сте на работа, на пазар, на почивка или просто сте в съседната стая.

Основния стартов комплект SMART START by iNELS включва: 2 цветни безжични крушки, 1 умен контакт и 1 видеокамера.

Интериорна цветна камера, която може лесно да се свърже към LAN чрез кабел или WiFi мрежа. Възможно е да добавяте до 10 камери и да ги наблюдавате в приложения.

 

  • Параметри: резолюция 640×480, нощен iR осветител, размери: 80 x 115 x 80 mm
  • Захранване: адаптер 5V / 1A (включен), съчленена конзола за настройка

1 Рутер D-LINK GO-RT-N150

D-Link GO-RT-N150 е идеалният мрежов рутер с безжична точка за достъп. Служи за свързване на всички устройства от комплекта заедно и ви позволява да осъществите връзка с домашната си мрежа.

2 Цветни безжични крушки RF-RGB-LED-550

Тази LED крушка съдържа три цветни чипа (RGB), които могат да смесват всеки цвят (включително бяло) при различни температури.

  • крушката има вграден приемник и димер, за да може лесно да замени оригиналната крушка
  • функция: цветни сцени, настройка на яркостта, смесване на цветовете
  • параметри: RGB чипове, захранване 230V AC, консумация на мощност 9 W, светлинен поток 550 lm, E27 цокъл, размер 65 x 115 мм

1 Умен контакт RFSC-61

Това е бързо решение за безжично управление на електроуреди, включени в контакта. Той се свързва между съществуващия контакт и контролирания уред.

  • ръчно управление чрез бутоните за включване / изключване и индикатора за състоянието директно върху контакта
  • сигнализиране на състоянието на устройството – светодиод на предния панел – червено (индикация за състоянието), зелено (индикация за напрежението)
  • параметри: захранване AC 230V, мощност на превключване до 4000W (16А), размери: 60 × 120 × 80 mm

1 Smart RF кутия eLAN-RF-OO3

Умната(Smart) кутия е посредник между вашия контролер (Smartphone, Tablet, Samsung Smart Телевизор) и безжични устройства, контролиращи осветление, отопление, щори, контакти и други уреди.

  • параметри: връзка LAN RJ45, захранване от 10 до 27 V DC (адаптер, включен в опаковката), размери 90 × 52 × 65 mm

Можете да поръчате стартовия комплект SMART START by iNELS на цена от 736 лв. с ДДС,  като натиснете бутона: 

Какво още може iNELS?

iNELS има многостранно приложение. Освен за домашна автоматизация, можете да използвате iNELS и за модернизация и автоматизация на офиси, хотели, магазини, ресторанти, кафенета, производства и дори цели градове.

Ако имате въпроси или желаете да Ви изготвим индивидуален проект и безплатна консултация, не се колебайте да се свържете с нас:

телефон: 0889969505

Запознат съм и приемам политиката за поверителност на сайта www.energbg.com.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БългарскиEnglish