fbpx

Всeки дом може да бъде SMART

Искате уникален SMART дом!

Няма проблем, с iNELS RF и всеки дом може да бъде SMART.

Можете да се насладите на спокойствие, сигурност и комфорт със системата за безжично управление с марката iNELS RF.iNELS RF е съвременна SMART система, която осигурява интелигентен, модерен и спокоен начин на живот!

Безжичната система iNELS RF Ви предлага уникалния шанс да направите дома си модерен и Smart, без да се налага да къртите или да нарушавате комфорта си по какъвто и да било начин.

С какво може да Ви помогне iNELS RF?

Контрол над уреди, димиране на осветлението, разнообразни светлинни режими, безопасност – всички се нуждаем от тези функции ежедневно. iNELS RF може да бъде конструирана и настроена според Вашите желания. Резултатът ще е една система, която поема грижата за целия Ви дом. Ще се превърне в незаменима част от цялото Ви семейство. Може да настроите iNELS RF на функции важни за Вас, независимо къде се намирате – на работа, на почивка, вкъщи с приятели, на лягане или ставане от сън.

Да, безжичната система с марката iNELS RF Ви дава всичко това.

Отдавна интелигентният начин на живот вече не е лукс, а необходимост. С новите SMART технологии, всеки вече може да удовлетвори потребностите си от комфорт, ефективно използване на енергийните ресурси и природосъобразен начин на живот.

Откъде да започнете?

С комплектът SMART START by iNELS за безжично управление през Smartphone, можете да направите първата крачка към вашия нов и интелигентен начин на живот. Можете да надграждате системата в бъдеще според вашите потребности.

Какво още може iNELS?

iNELS има многостранно приложение. Освен за домашна автоматизация, можете да използвате iNELS и за модернизация и автоматизация на офиси, хотели, магазини, ресторанти, кафенета, производства и дори Smart City.

Ако имате въпроси или желаете безплатна консултация и изготвяне на индивидуален проект, не се колебайте да се свържете с нас:

телефон: 0889969505

Запознат съм и приемам политиката за поверителност на сайта www.energbg.com.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БългарскиEnglish