Край на чакането. Вече можем да следим и показанията на електромера си онлайн през телефона

Новите технологии са вече тук. Само ги вземи!

Край на чакането. Вече можем да следим и показанията на електромера си онлайн през телефона.

Независимо дали искате да знаете какво е потреблението на енергия в реално време на вашия хотел, ресторант, магазин, произвеждате някакъв продукт или просто плащате сметките за ток на вашето домакинство, вече имате възможност да  наблюдавате собствената си консумация онлайн от всеки компютър, лаптоп, таблет или телефон.Дистанционното отчитане на електромера никога не е било толкова лесно, колкото сега. Вече не е нужно да тичате до електромера за да го отчитате или да чакате края на месеца за фактура. Не се налага да искате съгласие от доставчика на електроенергия – ЧЕЗ, EVN, ЕНЕРГО-ПРО или друг търговец на свободния пазар на електроенергия.

Не е нужно да стоите в офиса, ресторанта, магазина, заведението, хотела за да разберете дали електроуредите ви работят. Цялата информация  за това какво се случва там е с вас навсякъде – на вашия телефон.

 

Информацията се обновява на всеки 6 секунди. Web базирана облачна структура се грижи за съхраненито и актуализацията на данните.

Отлично визуално представяне на индивидуалното ви потребление по минути, часове, дни, седмици, месеци, години. Сравнение на консумацията по периоди. Ценни съвети за пестене на енергия.

Защо е важно да имате онлайн наблюдение?

  • Чудите се често защо сметката ви за ток е толкова голяма.
  • Искате да виждате консумацията си представена по разбираем начин с  графики и таблици.
  • Искате да знаете кога служителите ви включват и изключват електроуредите във вашия хотел, ресторант, заведение, магазин.
  • Искате да спестите от сметките за ток за да инвестирате в по-важни за вас неща.
  • Искате да знаете колко ток реално ви харчи поотделно всеки електроуред – бойлер, климатик,  хладилна витрина, печка, пералня, хладилник, фризер, съдомиялана и др.
  • Искате да включвате или изключвате електроуредите си през телефона.
  • Искате да знаете колко електроенергия харчи в реално време вашия бизнес, дом, предприятие, в коя част на деня консумацията ви е най-голяма, коя е максималната, средната и минималната консумация.
  • Искате да сравнявате консумацята си днес с тази от вчера.
  • Искате да получавате седмични и месечни доклади за вашето потребление на имейла си.
  • Искате да разполагате с архив от данни за консумацията на електроенергия по минути, часове, дни, месеци, години?

Тази и още много друга полезна информация можете да получите като инсталирате чешките уреди за индивидуален мониторинг Energomonitor, които съвсем отскоро се предлагат и на българския пазар.

Как се инсталират? Необходимо ли е съгласието на доставчика на енергия?

Уредите Energomonitor се монтират изключително лесно с помощта на клипс (щипки), вътре в границите на имота, на фазовия проводник в електрическото табло. Всичко необходимо е включено в комплекта. Данните се предават безжично на Homebase (Домашната база). Устройството се поставя след електромера и в този смисъл не оказват влияние на работата на търговския прибор и не изискват разрешение от доставчика.

Откъде мога да купя уредите Енергомонитор Powersense?

Ако имате нужда от съдействие при избора на продукти за контрол, моля изпратете ни кратко запитване, като опишете какво искате да измервате и ние ще ви изпратим информация кой е най-подходящия вариант за вас.

Тип потребител
Тип на захранването
Средно-месечни сметки за ток, лв.

Умното потребление на енергията

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БългарскиEnglish