fbpx

Как можем да спестим от парно?


Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/energbgc/public_html/wp-content/plugins/wp-creator-calculator/wp-creator-calculator.php on line 2585

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/energbgc/public_html/wp-content/plugins/wp-creator-calculator/wp-creator-calculator.php on line 1807

Интелигентно парно отопление

  • Имате ли достатъчно време всяка сутрин да затваряте ръчно всички термовентили на радиаторите, а вечер като се приберете да ги отваряте?
  • Намалявате ли температурата на отоплението вечер преди да напуснете офиса?
  • Писна ли ви да плащате големи суми за отопление?

Нека разнищим малко темата

Разходите за отопление са най-голямото перо в бюджета за комунални услуги, не само за домакинствата, но и за бизнеса. Защо тогава не се интересуваме от това как можем да намалим тези разходи?

Какво означава да сложим термовентила (термоглавата) на радиатора на позиция 1, 2, 3, 4, 5?

Обзалагам се, че повечето от вас не знаят какво всъщност означават посочените цифрички, дори и да са имали първоначално информация за това. В повечето случаи просто го оставяме на позиция 3 (средно положение) или го затваряме или отваряме на максимум, ако усещаме студ или ни е твърде горещо.
Всъщност, ролята на вентила е да затваря достъпа на топлоносител към радиатора тогава, когато температурата в помещението достигне определена стойност и да го отваря тогава, когато температурата падне под нея. И в двата случая сте в пълно неведение:

  • С колко градуса е паднала температурата
  • На каква температура вентила се отваря и затваря
  • Нямате никакъв контрол над комфорта си
  • Не знаете спестявате ли или не.

Сложете край на безконтролното топлоотдаване от радиаторите, което е изцяло за ваша сметка!

Няма значение дали отоплението ви е от ТЕЦ или локално вече има интелигентен начин да го управлявате дистанционно от Вашия компютър или смартфон. С интелигентните устройства за автоматизация и контрол над топлоподаването и температурата можете да имате комфорта за който винаги сте мечтали и същевременно да спестите до 3о% от сметките си за отопление.

С интелигентно парно не се налага да мислите ежедневно, че трябва да въртите вентилите на радиаторите за да спестявате.  С натискането само на един бутон вие задавате на всички помещения каква температура желаете и спокойни отивате на работа, интелигентното парно мисли и пести вместо Вас.

Какво може интелигентното парно?

Иновативната система SALUS iT600 Smart Home може да управлява напълно автоматично и дистанционно  отоплението ви и ви помага да спестявате. Уникалният гейтуей ви позволява да свържете до 100 устройства и да управлявате дистанционно отоплението си само с едно докосване чрез мобилно приложение. Всичко от което се нуждаете е компютър или мобилно устройство с достъп до интернет. Приложението е напълно безплатно.

Зоново програмиране

Вероятно искате в спалнята да е 16 градуса за да имате спокоен и здрав сън, в дневната температурата да е 20 градуса, а пък в детската стая да е 22 градуса? Е, това вече е възможно! Дори не е необходимо да ходите до детската стая за да завъртите термовентила на радиатора. Вече можете да настройвате температурата от Вашия смартфон в зависимост от усещането за комфорт на членовете на домакинството.

Дистанционно управление на температурата в помещенията

Пускането на радиаторите непосредствено преди да се приберете от работа или след дълго отсъствие от дома е лесно като детска игра. Просто задавате от телефона си отоплението да се пусне 30 минути по-рано и имате топъл и уютен дом. Така, освен че имате комфорта за който винаги сте мечтали можете и да спестявате, защото използвате отоплението само тогава, когато то наистина Ви е необходимо.

Автоматично затваряне на вентила на радиатора при отворен прозорец

Вашето интелигентно парно разбира кога прозорецът в стаята е отворен и автоматично затваря притока на топлоносител. След затваряне на прозореца топлоподаването се възстановява автоматично. Сензорът за отворен прозорец не е включен в комплекта. Необходимо е да бъде добавен допълнително.

Лесна инсталация

Интелигентните термовентили се монтират изключително лесно на мястото на стандартните. Не се налага източване на инсталацията или реконструкция на инсталацията.

Гаранция за качество

С интелигентното парно вие пестите енергия и пари, получавате гаранция 5 години и не на последно място допринасяте за отделянето на по-малко вредни емисии в атмосферата.

Нека сложим комфорта и потреблението под контрол сега!

Как  мога да купя?

Можете да ни изпратете запитване като попълните формата по-долу. В зависимост от това колко радиатора имате във вашия дом или офис и какви допълнителни функции желаете да има вашето интелигентно парно ние ще ви изготвим и изпратим индивидуална оферта.

Изберете броя на радиаторите!
Изберете броя на стаите (отоплителни зони)
Изберете броя на сензорите за отворен прозорец
 
 

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БългарскиEnglish