Как можете да намалите сметките си за парно отопление с до 30%?

Интелигентно парно отопление

Какво означава да сложим термовентила (термоглавата) на радиатора на позиция 1, 2, 3, 4, 5? Обзалагам се, че повечето от Вас не знаят какво всъщност означават посочените цифрички, дори и да са имали първоначално информация за това. В повечето случаи просто го оставяме на позиция 3 (средно положение) или го затваряме или отваряме на максимум, ако усещаме студ или ни е твърде горещо.Ролята на вентила е да затваря достъпа на топлоносител към радиатора тогава, когато температурата в помещението достигне определена стойност и да го отваря тогава, когато температурата падне под нея. И в двата случая сте в пълно неведение с колко градуса е паднала температурата, на каква температура вентила се отваря и затваря, нямате никакъв контрол над комфорта си и не знаете спестявате ли или не.

Сложете край на безконтролното топлоотдаване от радиаторите, което е изцяло за ваша сметка!

Разходите за отопление са най-голямото перо в бюджета за комунални услуги, не само за домакинствата, но и за бизнеса. Няма значение дали топлоснабдяването Ви е от ТЕЦ или от собствен котел на природен газ, дърва, пелети, чипс, дори електричество, вече има интелигентен начин да управлявате сами топлоподаването си дистанционно от Вашия компютър или смартфон. С интелигентните устройства за автоматизация и контрол над топлоподаването и температурата можете да имате комфорта за който винаги сте мечтали и същевременно да спестите до 3о% от сметките си за отопление. 

Комфорта и потреблението под контрол!

Зоново програмиране

Случвало ли Ви се е да искате в спалнята да е 16 градуса за да имате спокоен и здрав сън, в дневната температурата да е 20 градуса, а пък в детската стая да е 22 градуса? Е, това вече е възможно! Дори не е необходимо да ходите до детската стая за да завъртите термовентила на радиатора. С нашите интелигентни комплекти за контрол на отоплението „REMOTE HEATING“ с марката iNELS можете да програмирате температурата в до 3 отоплителни тела от Вашия смартфон в зависимост от усещането за комфорт на членовете на домакинството.

Дистанционно управление на температурата в помещенията

Пускането на радиаторите непосредствено преди да се приберете от работа или след дълго отсъствие от дома е лесно като детска игра. Просто задавате от телефона си, още докато пътувате, отоплението Ви да се пусне 30 минути например преди да се приберете вкъщи и имате топъл и уютен дом. Така, освен че имате комфорта за който винаги сте мечтали пестите, защото използвате отоплението само тогава, когато то наистина Ви е необходимо.Имате ли време всяка сутрин преди да отидете на работа да затворите ръчно всички вентили в дома? С интелигентното парно не се налага да правите това.  С натискането само на един бутон Вие задавате на всички помещения в дома да поддържат температура с понижение и спокойни отивате на работа, интелигентното парно пести вместо Вас.

Автоматично затваряне на вентила на радиатора при отворен прозорец

Вашето интелигентно парно разбира кога прозорецът в стаята е отворен и автоматично затваря притока на топлоносител. След затваряне на прозореца топлоподаването се възстановява автоматично. Сензорът за отворен прозорец не е включен в комплекта. Необходимо е да бъде добавен допълнително.

Лесна инсталация

Интелигентните термовентили се монтират изключително лесно на мястото на стандартните. Не се налага източване на инсталацията или реконструкция на инсталацията.

Гаранция за качество

С интелигентното парно Вие пестите енергия и пари, получавате гаранция 5 години и не на последно място допринасяте за отделянето на по-малко вредни емисии в атмосферата.

Как да купя уредите?

Можете да направите поръчка чрез нашия онлайн магазин или да ни изпратете запитване, ако имате повече от 3 радиатора. В зависимост от това колко радиатора имате във Вашия дом или офис и какви допълнителни функции желаете да има Вашето интелигентно парно ние ще Ви изготвим и изпратим индивидуална оферта на посочения от Вас имейл.

Изберете броя на радиаторите!
Изберете допълнителни функции!
 
 

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БългарскиEnglish